Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

onsdag, mars 26, 2008

Inte så lyckad

Hittade Scilla hos min torghandlare och köpte mig en. Den blev inte särskilt lyckad. Fin så här i början men sedan slog den ut mer men innan den hann göra det hade de första blommorna vissnat så det var inte så vackert. Nu, när våren kommer, kan jag plantera ut den och får hoppas på bättre blomning utomhus nästa vår.

8 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid. Hm ja den blir säkerligen fin om den får vara ute i en lagom rabatt den har lite för bråttom inne i värmen kanske skulle den bo i ditt kylskåp under natten så . Annars har den ju en strålande färg..Ge den en ny chans så tror ag inte du ångrar dig.

12:25 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Helt rätt, det är ingen innekrukväxt. Förhoppningsvis får den ett bättre liv utomhus. Visst är det en vacker färg!

2:06 em  
Blogger Hanneles paradis said...

På bilden ser den bra ut.

9:53 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Den såg OK ut som ny men sen blev den tråkig.

11:14 em  
Blogger Filifjonkan said...

Godafton Ingrid.
Titti är nere gick bra det höll mig grenarna hade leverpastejen i andra handen så det är lugnt. Tittar på den blå härliga färgen på blomman men jag tror den tar upp sig ...Suss gott sen i natt

7:10 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Det är katten som har nio liv inte Filifjonkor (vad jag vet) så ta det försiktigt!
Blomman har fin färg, hoppas få se den i rabatten.
Hoppas att nattens sömn blir god o inte avbruten av nya äventyr!

7:18 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Godfredagmorgon på dig, Skrattar ja det är ju katten som har alla de där liven men ont krut förgås inte så lätt vet du väl skrattar! Näe men allvarligt man får ta hand om sig, idag är det en fin dag i Gråland solen skiner och sista kallnatten är nu avklarad enligt vädergubbarna och nåde dem om de luras igen.. Ha nu en trevlig helg med soliga promenader kanske

8:56 fm  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Tur att du klarar dig!
Idag har vi haft en solig dag men det är tyvärr kallt i blåsten. Imorgon hotar de med regn så vi får se hur det går med promenaderna.

5:03 em  

Skicka en kommentar

<< Home