Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

tisdag, april 29, 2008

Mina rara vitsippor

Mina fyllda vitsippor gör mig glad varje vår. De första åren efter att jag tagit över rabatten så syntes den inte till men plötsligt så var den där. När vi gjorde om rabatten var jag orolig för om jag skulle få se den igen. Nu är den bättre än någonsin! Har flyttat sig till andra sidan av rabatten så att den syns bättre och i år med fler blommor än någonsin.
Bilden nedan gör inte riktig rättvisa till min blåa vitsippa. Den är blåare i verkligheten.

6 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Godförmiddag Ingrid. Jaha du har fått in de dubbla sipporna så söta de är som de har skägg skrattar tänker på skepparkransen du vet,,och din blålila sippa den ser jag ser sånt i skogen lite då o då fast nu är det mer de lustiga blåa sipporna som är rödlila istället,de säger det beror på markens innehåll. Jag vet inte men fina är de . Helga har gullvivor utslagna kolla skall du se.Ha en bra dag

9:16 fm  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Ja de är lite skäggiga mina dubbla vitsippor. Gillar naturen för vi kan inte tämja den. Den har alltid något hyss, ändrar färg på blomman o liknande.

9:20 fm  
Blogger Filifjonkan said...

Filifjonkan på onsdagen med kaffekoppen i handen,Morrn morrn ja det blir fint idag med här ser jag solen framme och redan +13.6 artar sig bra. Ja du naturen är den bästa konstnären den målar och skulpterar efter behag inte dumt alls det Har precis varit ner för att se hur bokskogen artar sig men näe en vecka till tror jag. Ha det så bra idag

8:13 fm  
Anonymous Anonym said...

Dom är verkligen läckra, båda två, hoppas de trivs och sprider sej.

6:49 em  
Blogger Resa med Herbert said...

Hej Ingrid

Blå vitsippa? blir det inte blåsippa då?

Mycket vackra är dom.

En skön valborgshelg önskar jag dej.

Kram Irene

7:24 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Visst är de läckra!

Solvarm! Visst är det mysko:-) undrar om det inte också finns vita blåsippor. De har olika bladverk blå- och vitsipporna.

8:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home