Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

måndag, mars 31, 2008

Äntligen utslagen

5:e februari visade jag bild på bloggen på Narcissen i knopp. Först nu, efter den kalla påsken slog den ut. Rekord? Den har stått färdig att slå ut över en vecka. Så äntligen kom värmen och då fick vi se blomman. Nu kan vi vänta att många fler blommor kommer att slå ut. Det skall bli underbart!
Mars månad har snart gjort sitt. Tycker att månaden skall skämmas lite. Den blev en besvikelse, efter den fina februari hade man förhoppningar. Mars lekte april i år med alla dessa vädertyper och temperaturer. Kommer april att vara som maj, ja då kan det bli riktigt underbart!

4 Comments:

Blogger Hanneles paradis said...

Jag funderade på att plocka en bukett i påsk, gjorde det inte och sedan kom ssnön, hoppas knopparna mår bra, jag har några doftande sorter,

10:17 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Egentligen skall man väl inte plocka av Narcissen dess blommor får då blommar de väl inte igen ett annat år men doftar de ja då är det svårt att låta bli.

11:28 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid, Men å så gullig den blev man trodde ju inte de skulle klara sig när snöd vräkte ner dem bara men härligt se den nu

12:36 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Lite deppig såg den ut att vara. Med sol o lite regn blir den nog glad igen. Nu måste det väl vara slut på minusgraderna?

12:40 em  

Skicka en kommentar

<< Home