Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, februari 12, 2009

Viktor Rydbergs skolor, Djursholm

Tog en liten promenad i måndagsmörkret i Djursholm och på de ishala gatorna. Gick förbi gamla Samskolan. Tidigare kommunal högstadieskola på dekis som togs över av Viktor Rydbergs skolor och nu är en populär skola igen med bra resultat.
Viktor Rydbergs första skola började här ute i en del av Samskolan. Skolan är verkligen populär så kommunen byggde nya lokaler till skolan, Viktor Rydbergs Gymnasium. Skolan har tagit över lokalerna. Vi är väldigt nöjda med att ha en så bra skola i kommunen. Danderyds Gymnasium fungerar också bra och ungdomar i närliggande kommuner söker gärna dit. Visst är det kul o spännande med dagens skolsystem med många olika sorters skolor och linjer.
Det var en härlig fullmåne i måndags. Lite kallt och väldigt halt ute men patienterna var lugna trots att det var fullmåne. Inte helt ovanligt att några blir oroliga då.

6 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

vet inte vad som händer den svalde min kommentar sa att jag redan skrivit dsitoreen??

3:16 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

den har fått spunk ser jag läs sista ordet det är spamskyddets kod och här finns ingen kod nu

3:18 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Verkar vara något skumt hos blogspot idag. Höll inte på att komma in o skriva kommentar. Hoppas att det fixas fort.

3:24 em  
Blogger Hannele på Hisingen said...

Mysigt med fullmåne, behöver inte tända lampor. Bra skolor behövs.

6:57 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Visst är det mysigt med fullmåne, med snö blir det riktigt ljust ute. Ja bra skolor önskar man att alla ungdomar hade tillgång till.

7:03 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej gör ett försök idag att kommentera. Ja kanske är det fixat verkar som den tar texten bättre.
Jaha de tär trevligt att Danderyd har så pass bra skolor Annars är ju skolorna ofta nedslitna och inte tillbyggda fast det kan behövas .Roligt för dem som går där att få vara i fin miljö.Det är fredag igen så trevlig helg på dig

1:37 em  

Skicka en kommentar

<< Home