Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, april 03, 2008

Blåa dagar

Vilka dagar vi har! Varmt så det går att sitta på balkongen o fika. Blå himmel och blått på marken med gott om bl a blåsippor o violer. Det är härligt att vara ledig dessa dagar och kunna vara ute o promenera.
Igår kväll var också blå för då var jag på lyckat moderatmöte. Mer om det imorgon.


7 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Men ohh är redan violerna uppe. Måste fara då och titta på ett spec ställe men det är styvmorsvioler det dessa är väl den lille skogsviolen du visar har jag för mig men jag kan minnas fel med. Blåsipporna är härliga med och balkonger och farstubroar är ett måste dessa dagar Glad att du är ledig då.

12:55 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Detta är säkert skogsviol (stod i skog), kan tyvärr ej skillnaden mellan dem. Ja det är härligt att kunna njuta dessa dagar.

2:29 em  
Blogger Hönsakadorran said...

Det är en härlig tid vi har framför oss. Man njuter av varje stund.
Kram

9:37 em  
Blogger Ingrid E said...

Hönsakadorran! Kul att du hittat hit! Ja det är verkligen en underbar tid nu. Går med näsan mot marken och letar efter vårtecken och de kommer många nu.

3:14 fm  
Blogger Filifjonkan 1 said...

skogsviolen är helt blå styvmorsviolen har gult och vitt i sig med lite mindre själva blomman och växer gärna lite torrare på klippor och hällar vägrenar där det är rent gravgrus..det är vad jag vet om dem de rara små ädelstenarna

4:45 fm  
Blogger Hanneles paradis said...

oj, härligt, nu får man gå ut och jaga, igår svettades jag på min kökstrappa :)

8:00 fm  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Denna viol är helt blå så då borde det vara skogsfiol. Dessutom växer den där du föreslår. Tack för informationen.

Hannele! Låter underbart! Sitta ute i solen o svettas gör jag gärna!

4:17 em  

Skicka en kommentar

<< Home