Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, augusti 23, 2007

1 år

Idag för ett år sedan köpte jag min cykel. Tyvärr har det inte blivit använd så mycket som var tänkt pga mitt benbrott i oktober. Så jag fick ingen glädje av den snöfattiga vintern då jag borde ha cyklat till jobbet.
På min cykel har jag en dator. Den skall nollställas idag. Det första året har jag cyklat 383 km på 35:10 timmar. Maxhastighet 42,77 km och medelhastigheten är 10,65 (det är uppförsbackarna på vägen hem som drar ner här). Om ett år är det garanterat bättre siffror. Det är kul med cykeldator.

4 Comments:

Blogger Hannele said...

Grattis, cykeln! Visst är cykeldator kul, makens slutade 999999, elelr gick den sönder just då. Nollställ inte... skriv upp istället, här i bloggen exempelvis ;)

8:58 fm  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Jag skall framföra dina gratulationer till cykeln. Datorn gick inte att nollställa vad gällde total tid och längd. Det övriga är nu nollställd. Det är därför jag skrev upp siffrorna på bloggen.
När datorn kommer till 999 km så börjar den om på nytt. Undrar vad som varar längst km-angivelsen eller batteriet?

3:20 em  
Blogger jill said...

Låter väldigt roligt med cykeldator. Jag har köpt ny cykel i maj ochcyklat en massa sen dess. Kanske borde jag skaffa mig en dator för att se hur många mil det blir.

5:54 em  
Blogger Ingrid E said...

Jill! Absolut! Det blir mycket roligare att cykla när man får svart på vitt på hur långt man åkt.
Den är enkel att sätta på själv bara man har koll på hur stort hjulet är.

6:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home