Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

onsdag, oktober 29, 2008

Miljö o miljö

I Danderyd sätts det nu sådana här anordningar med b-påsar för vovvar. Mycket bra för dessa påsar skall förinta sig själva. Många gånger när jag går med de svarta påsarna och plockar upp efter Sigge L undrar jag över nyttan. Med de påsarna blir plastpåseberget större, bättre hade varit att låta högen ligga kvar och förintas av vädret - naturligtvis inte på gångbanor o stigar. Min granne tycker jag är mycket smart för han har en spade med på hundpromenaden och gräver ner sk-ten.
Tyvärr tycker jag att mycket med miljön är att svälja mygg o sila kameler. Bilden nedan är ett exempel på detta. Hundägare förväntas plocka upp efter vovven medan ungdomar (?) slänger påsar med tomma ölburkar o klottrar på det mesta.
Allmän skärpning tack!

7 Comments:

Blogger Hannele på Hisingen said...

Bra, hoppas det funkar, jag förvånad över alla svarta fulla påsar, som hundägare slänger överallt...

1:14 em  
Anonymous Anonym said...

Jepp skärpning i leden...nu är det ord o inga visor.. Ingrid har talat...så det så..m mmm smart att gräva ner det du...ja...du är väldigt smart så är det bara..hmmel du kan ju allt till lille Sigge A anländer :)

1:46 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Hoppas också att det fungerar. Slänga en b-påse i naturen måste väl vara superkorkat! Många gånger är skatorna boven som sprätter runt påsarna när de vittrar soporna.

1:47 em  
Blogger Ingrid E said...

Anna! Har haft egen hund i min ungdom så nog kan jag. Gräva ner tycker jag också är smart. Vill använda påsarna snart men det lär tyvärr dröja.

1:50 em  
Blogger NinaH said...

Jadu... I denna fråga kan mycket sägas... Men jag får nog inte plats här!;-)... Och mycket har du redan sagt!

1:41 fm  
Anonymous Anonym said...

Det snöar Ingrid...så härligt va..

4:58 em  
Blogger Ingrid E said...

Nina! Just det!:-)

Anna! Inte här än men riktigt ruskväder med regn o blåst. Blir nog promenad till jobbet ikväll. Slutcyklat redan?

5:07 em  

Skicka en kommentar

<< Home