Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

onsdag, juli 30, 2008

Tidig morgon

Vaknade en morgon vid halv femsnåret av att det mullrade i fjärran. Det gick inte att sova så jag gick upp. Såg det fina morgonljuset och hur väl Nattljuset sågs i min rabatt.
Det kom ett efterlängtat regn som höll på i en halvtimme så det blev ganska mycket men långt ifrån tillräckligt. Vacker regnbåge som gick ner vid Borgenudden.

8 Comments:

Blogger Hannele på Hisingen said...

Så tjusigt, jag är inte den typen som klarar av att se så många soluppgångar. Fin regnbåge, som är så svår att fånga.

11:41 fm  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Solnedgångar är mer min melodi men någon enstaka gång kommer jag upp, frivilligt. Naturligtvis regnade det efter att du åkt. Har du fått något regn denna sommar?

11:49 fm  
Anonymous Anonym said...

Rejäl kort åska igår, jag genomsvettig, när jag försökte jobba i trädgården. Maken blöt på cykelturen hem från jobbet, men sen var det varmt och torrt igen. Vi äter ute varje dag och bara njuter :)

11:57 fm  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Blöt i åskregn skall man bli varje sommar. Huvudsaken det blir sol o varmt igen. Samma här; äter utomhus o bara njuter!

12:07 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Filifjonkan tittar på dina små gula lampor i din rabatt,,,nästan i alla fall. Det är så tacksamma nattljusen, men de sprider sig nästan lite väl mycket man får passa upp dem för de sprider sig lätt i grus och asfalt med.
Regnbågen är så där lite förtrollande man tänker alltid på sagorna från förr att vid regnbågens slut och början finns en kista ed guld nedgrävd,,,Så många gånger man grävde som liten men aldrig fann man guldet...

12:40 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Nattljus gör verkligen skäl för sitt namn.
Hade nästan lust att jaga guldet för regnbågen gick ner så nära mig.

2:17 em  
Anonymous Anonym said...

M mm vad nice...jag snabbt kan det bulla upp sig och bli åskväder..

2:29 em  
Blogger Ingrid E said...

Anna! Hoppas vi slipper åska, det räcker med regnbåge.

2:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home