Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, juli 31, 2008

Ljuvlig kväll

Så bra jag har det dessa ljuvliga sommarkvällar. Sitter länge ute på balkongen och tittar på solnedgången. Underbart vackert.
All mat smakar smaskens när man äter den utomhus med ett glas vitt därtill.
Igår kväll lyssnade jag på Mona Malm som läste Doris Lessing: Det femte barnet. En utmärkt, välskriven bok. Naturligtvis blir man nyfiken på fortsättningen. Någon som läst den? Ben, ute i världen.

9 Comments:

Blogger Hannele på Hisingen said...

Ååå, så vackert. Doris Lessing är min favorit, Det femte barnet är bitvis lite läbbig, jag trodde vi hade Ben i bokhyllan, men tydligen inte.
Jobbar långsamt i trädgården, det är varmt.

10:39 fm  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Detta var min första Lessing. Klart bra! Ta det lugnt i värmen, drick mycket. Snart är det underbara vädret över för denna gång.

10:41 fm  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Godmiddag Ingrid, Vackert foto! Javisst har vi det bra mätta är vi tk har vi fred har vi och det vi behöver har vi med kryddat med böckerna, Låter dom jag skulle läsa denna med då, Inte gjort det för de säger att den var lite läbbig? Ser att Hannele med tyckte det! Jag beställd i går från Bokus Viveca Lärns Den blå vänthallen,on skriver lättsamt och roligt med fast ibland om allvarliga sker med fast på ett annorlunda sätt,,gillar henne Men skall nog ta och läsa Lessing efter denna då.Fortsätt du med dina härliga kvällar och njut så länge du kan tids nog komme höst och vinter,,,

10:58 fm  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Det är härligt att vara ledig och kunna njuta av den underbara sommaren.
Tycker inte boken var läskig men väldigt tänkvärd på sina ställen. Viveca Lärn går i en helt annan klass och det är fantastiskt vad hon kan få till det roligt!

12:18 em  
Anonymous Anonym said...

Kanske det underbara vädret är över i Stockholm, men i Göteborg har vi alltid fint väder..

5:21 em  
Anonymous Anonym said...

M mm det låter verkligen härligt att sitta där på din balkong...med glaset m mmm så vackert på himmelen...jag lyssnar oxå på en bok Kvinna i Grönt heter den. Det är så avkopplande..

5:33 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Det är fult att ljuga:-)

Anna! Det gäller att njuta medan man kan. Ljudbko kan ibland vara lite väl avkopplande, då somnar jag så sött...

10:42 em  
Blogger NinaH said...

Så trevligt du & Hannele haft med blommor, slott & fabriker! Och så några lugna vackra & varma kvällar då tid finns att njuta solnedgången och en god bok. Ja- sommar & semester är verkligen vitaminkick för själen!! Ha en god fortsättning!

12:55 fm  
Blogger Ingrid E said...

Nina! förmodar att du känner till det mesta som Hannele o jag besökte. Underbara utflykter. Nu är det skönt att bara ta det lugnt.

11:31 fm  

Skicka en kommentar

<< Home