Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, januari 24, 2008

Tulpaner

Jag älskar tulpaner! Men de kommer inte in i mitt hem förrän julen är ute. Då är det tulpandax (även om de som på bilden nedan får samsas med kvarvarande julljus). Som tur är har vi blomsterförsäljning på Mörby Centrum, Antoin, som säljer tulpaner relativt billigt o de brukar också stå bra så nu finns det tulpaner överallt i lägenheten och i alla färger. Underbart!

8 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Ohh så härligt du riktigt frossar idem,, känner på en så härligt fräscht och lent. Tulpaner överallt är riktigt lyxigt just denna period när julens helger är slut ba att pigga upp sig med dessa blommor Ha det mysigt bland dina tulpaner

1:15 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Det behövs färg nu efter julen. Tulpaner är en lyx som jag unnar mig. Du får gärna känna på mina tulpaner bara du inte äter upp dem som en väninna till mig gjorde:-)

2:35 em  
Anonymous Hanneles paradis said...

Underbart vackra.

4:46 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

men du store tid,,,hm åt hon upp dina tulpaner,,jösses, Näe då jag lovar att jag bara skall klappa dem lite grann så där försiktigt du vet skrattar,,, ser en tjej stå med en vas och tugga hej vilt,,,vad tokigt,,,:)

4:52 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Visst är tulpaner underbara!

Filifjonkan! Visste väl att jag kunde lita på dig! Så fint du klappar! Man skall vara snäll, även mot tulpaner. Det sägs att blommorna smakar gott och att man kan ha dem i sallad. Jag föredrar att titta på dem.

5:30 em  
Blogger Strumpstickan said...

Underbara!

10:42 fm  
Anonymous Anonym said...

Tulpaner är för mig det första budskapet om att våren närmar sig.
Visst går det bra att äta tulpaner (men låter inte så lockande) men pröva inte alla blommor, en del mår man inte så bra av!!
Annika

10:53 fm  
Blogger Ingrid E said...

Strumpstickan! Underbara är ordet!

Annika! Tack för varningen fast jag tänker inte äta en endaste en.
Tulpaner är också för mig ett tecken på vår därför köper jag inte förrän vi är på rätt sida dvs det går mot ljusare tider.

12:59 em  

Skicka en kommentar

<< Home