Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

måndag, januari 21, 2008

Playor

När man är i Puerto Rico har man två playor i sin närhet. Överst Playa Amadores. I överkanten av playan hyrde vi solstolar och kände oss riktigt lyxiga bland alla tyskar som låg där. Passade på att ta mitt dopp i Atlanten här. Ganska skönt 18-20 grader.
Bredvid stolarna, längre ut, är Amadores Beach club där vi åt en jättegod nyårssupé med efterföljande fyrverkeri o uppträdande.

Playa Puerto Rico ligger nere vid hamnen. Våra grannar från Nederländerna tillbringade sina dagar där men när vi själva skulle ner så var det mulet.
Längst till vänster syns ett höghus och det skall vara ett lyxalternativ i Puerto Rico. Vi blev inte imponerade bl a så saknar det ju morgonsol. Färgklicken som syns vid stranden är Bougainvillea!
Sanden på de båda stränderna är olika, sanden på Amadores är ditforslad från Västindien säger en del, Saudie säger andra. Tydligen går det alldeles utmärkt att bygga figurer i Puerto Ricos så det finns att göra även molniga dagar.

5 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

å så mysigt ni haft det det är vackra vyer till och med trollen är vackra fnissar men höghus nej tack inget roligt med dessa. Ja bygga i sanden det går bra en molnig dag barnen brukar vara fenomenala och alla sandslott som en del kan skapa

2:15 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Visst hade vi det mysigt o en mörk dag som denna längtar jag tillbaka till solen o ljuset. Bebyggelsen i Puerto Rico är inte särskilt vacker. Sandslotten är bäst!

3:08 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Förstår at du längtar tillbaks Men du kan åka senare eller nästa jul eller så kanske då har du något trevligt att vänta på. Visst är sandslotten fina helt överens med dig. har varit på Teneriffa och bussades ner till Puertodelacruz men gud bevare mig för trafiken där nere deras parkeringar de parkerade 4 dubbelt i gathörnen med...skrattar

7:02 em  
Anonymous Hanneles paradis said...

haha, sandgubbar eller -slott skulle man bygga mer :)

11:30 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Jo jag hoppas ha en resa nästa år att se fram emot, finns mycket kvar att göra där.
Trafiken är inte rolig dock mest taxi o bussar i Puerto Rico eftersom det knappast bor något "vanligt" folk där, bara turister. Trafiken är ett måste i de branta backarna.

Hannele! Sommarens projekt kanske?

3:20 em  

Skicka en kommentar

<< Home