Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

onsdag, januari 30, 2008

Stackars Sigge

Häromdagen när lille Sigge o jag var ute och gick lösa på golfbanan blev han biten av en boxer. Det är tredje gången som denna hund biter Sigge. Som tur är har Sigge kraftig päls så det var bara på vänster framben som det gick hål.
Sigge försökte fly men boxern bara slängde sig över honom. Ägaren hade ingen som helst pli på sin hund. Efteråt, när han kopplat hunden, satte han på den munkorg. Det var så dags då! Nu har jag tröttnat på denna hundägare som låter sin aggressiva hund gå lös så polisanmälan är gjord.
Sigge var rejält chockad efteråt men verkar inte tagit skada.

6 Comments:

Anonymous Hannele said...

usch, vilka dåliga hundägare :[

3:40 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Om hundägarna kunde hålla sina ouppfostrade hundar kopplade skulle många hundbråk undvikas.

4:03 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Stackars lille Sigge,,,det är ju ör jäkligt med dessa hundägare som inte sköter sina hundar usch bra att du polisanmälde dem,,det är ägaren är alltid ansvarig för var dess hund ställer till,Filifjonkan har skrivit o dessa hundar mycket om hur de tuggar på barn och folk tar en tugga här och där till lunch och till och med dödar folk,Filifjonkan är hård och anser att dessa hundar är resandes av livsfarligt vapen dessa raser som är framavlade just för stridigheter usch .

4:13 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Håller med dig. Förstår mig inte på folk som skaffar sig s.k. kamphundar. De (hundägarna alltså) verkar att ha problem. Sådana hundägare skall inte tillåtas förstöra för folk och sällskapshundar.

4:21 em  
Blogger Strumpstickan said...

Stackars Sigge! Slänger över en hel korg med goda hundkex.. fånga!

Bra att du anmält. Morr!:/

4:34 em  
Blogger Ingrid E said...

Strumpstickan! Fångade! Sigge tackar! Eftersom det var tredje gången som det hände tyckte jag det var dags för anmälan.

4:58 em  

Skicka en kommentar

<< Home