Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

torsdag, december 06, 2007

Ljus

Den blev lite lustig bilden på ljusen som jag tog uppe vid Katarinahissen. Tycker att den blev lite häftig. Älskar all julbelysning, den behövs verkligen i mörkret. Idag har dock solen visat sig så vi har fått riktigt ljus. Dessutom är det riktigt varmt ute, runt 9 grader. Blåsigt men det får vi stå ut med.

8 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid E. Vad mysigt att gå på julbord och dessutom åka Katarinahissen gjorde jag för evigheter sen lite läskigt var det då
Deanmartinlåtar ja visst minns man honom herrn i tåfjuttarskor i en ljus soffa och sjungandes några smäktande toner ja det var tider det

4:50 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Katarinahissen var inget farlig men det var mörkt så vi såg inte så mycket. Det var riktigt trevlig musik, mycket bra sångare.

5:35 em  
Anonymous Filifjonkan said...

Ska man behöva svara på ett sånt påhopp?
Tycker att det är löjligt att folk tar illa upp för att man råkat ta ett nick som någon annan råkade ha. Det är inte så att jag har sökt innan ifall det råkade finnas någon annan filifjonka på nätet utan det är ett namn min pappa gett mig för längesedan. Skulle någon annan som kallar sig Ingrid E bli sur för att du också heter det?
Dessutom är det väl Tove Jansson som är den enda som egentligen har rätt att klaga över att någon använder namnet?

"...lär dig göra en riktigt bra blogg"? Min tanke med min julblogg är inte att göra en superbra blogg utan att bara kunna sprida lite lite julstämning och få skriva av mig lite. Att klaga på någon annans blogg tycker jag inte hör till bloggvärlden. Dålig stil helt enkelt!

Och "välkommen åter"? Jag har väl aldrig besökt dig och klagat? Nej du. Välkommen åter själv när du har fått lite hyffs!

Tack för mig och trevlig jul på dig! Jag vill då inte sänka mig till din/er nivå och gnälla som en och annan tant.

Hälsningar
Filifjonkan
(http://www.metrobloggen.se/vintermys)

7:47 em  
Blogger Ingrid E said...

Om du hade orkat kolla t ex på Googles hade du sett att det redan fanns en filifjonkanblogg. Det finns massor med Ingrid och jag fick använda några tänkbara signaturer för de första var upptagna.
Filifjonkan 1 har en av bloggvärldens trevligaste bloggar. Du åker snålskjuts på hennes goda renomé. För sanningen är att din, eller för den delen min egen, blogg kommer inte upp till hennes nivå.

10:35 em  
Blogger Hannele said...

Läckert. Jag tycker det är jättespännande med ljus, på många sätt, man blir mer uppmärksam, när man fotar. Julljus är ju bäst :)

P.S.
Nu ska vi väl inte bråka så här före jul ;)

10:41 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Iland får man lite roliga bilder på ljusen. Jag älskar julbelysning!

10:49 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid
Ser att du fått en lite tråkig kommentar. Bry dig inte om den Jag gör inte det heller men det har varit lite trassligt med vem är vem redan precis som jag anade Men du vet att den Filifjonkan som brukar besöka dig och du mig det är hon med rosa hatten fnissar ett säkert kännetecken alltså inte jag som skrivit den otrevliga kommentaren så det inte blir några missförstånd oss emellan Kramis på dig så ses vi

9:47 fm  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan 1! Jag är så glad att jag hittade till din blogg för dengör mig så glad. Jag hoppas att vi kommer att fortsätta med våra kommentarerutbyte.

3:16 em  

Skicka en kommentar

<< Home