Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

tisdag, november 27, 2007

Budgeten antagen

Budgetsammanträdet igår gick bra. Kommunstyrelsens förslag gick igenom. Det innebär att skatten sänks med 26 öre till 17:20. Det är en bit kvar till Danderyds lägsta skattesats men åt rätt håll. Kommunens ekonomi är god och vi fortsätter satsningen på förskola, skola och äldreomsorg. Dessutom har vi mycket att se fram emot bl a förnyelse av Eneby Torg och Mörby Centrum.

Av en danderydsbo fick vi i majoriteten presenter. Vi kvinnor fick denna scarf och männen en riktigt snygg slips. I satt denna etikett, som hon gjort, moderaterna i Danderyd. Jag vet inte vem givaren är men Tack så mycket! Kul att få lite uppmuntran.

4 Comments:

Anonymous Filifjonkan said...

Hej Ingrid E. Jamen så trevligt att budgeten antogs och så får ni lite sänkt skatt med det är ju att glädjas åt.
Så det skall byggas om dessa torg Mörbytorg är rätt tråkigt faktiskt om inget gjort sen jag var där 5 år sedan...men det är klart det kostar stora pengar ...Såg att nii har det blåsigt det är inte så farligt här med det men det räcker till så gå försiktigt du med så du inte halkar ,,skall straxt gå till postlådan tar gåstavarna med mig ifall...

1:38 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Alltid trevligt när lite mer pengar hamnar i egna plånboken.
Mörby Centrum ser ungefär ut som för fem år sedan. DDR-trist utsida och för få affärer innuti. Skall bli trevligt med något nytt.
Ja här blåser det kalla vindar. Var just på visit i Mörby C, skyndade mig hem i blåsten. Förståndigt att du tar gåstavarna för du får inte halka!

4:26 em  
Blogger Hannele said...

Trevligt med presenten.

10:29 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Alltid trevligt få presenter.

11:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home