Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

lördag, november 24, 2007

Fullmåne i natt

I natt är det fullmåne och jag arbetar! Vid fullmåne gäller det att vara extra observant för det är alltid minst en patient som blir mångalen. Inte särskilt våldsamt men gå i sömnen och liknande brukar inträffa sådana nätter. Håll tummarna för att ingenting händer utan vi får en lugn natt.

Lamporna på bilden har Danderyds kommun och lanstinget (tror jag) satt upp tillsammans för att min gångväg till sjukhuset skall bli tryggare. Förr var strandpromenaden och området i sjukhusparken helt utan belysning. De fåtal gånger som man mötte någon i kolmörkret var man inte så tuff. Jag har inget som helst behov av att se rysare och slikt skrämmande, min gångväg räcker så bra. Vi är några stycken som har denna baksidan till sjukhuset som promenadväg till jobbet som tur är.

4 Comments:

Anonymous Hannele said...

haha, jag sov som en stock :)
Annars har vi alltid väckt barnen, om det varit månförmörkelse och annat på gång.

3:07 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Det var jättelugnt på jobbet också, ingen som blev mångalen. Visst är månförmörkelse o liknande fascinerande.

3:27 em  
Anonymous Promenader said...

Jag tänkte faktiskt själv också, att kan vara kul att samla alla fantastiska promenader i en och samma blogg, jag har inte gjort någon reklam för det, vill först samla några promenader. Efter julfrossande kanske jag berättar mer om det:
/Hannele

5:31 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Du har redan gjort en promenadblogg! Jättebra!

6:35 em  

Skicka en kommentar

<< Home