Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

fredag, augusti 10, 2007

Norrtälje

Även igår blev det ett besök ute i Roslagen. Denna gång hos Carina och hennes familj i Norrtälje. Det blev en underbar eftermiddag med jättegod mat och trevliga samtal. Solen sken från en molnfri himmel och det blev perfekt, behaglig temperatur. Härligt att sitta ute på altanen.
En dag att ta fram o njuta av under mörka vinterdagar.
Roligast var det att få träffa Carinas charmtroll. Emil, busigare än sin namne i Lönneberga och storebror Henrik som låg i barnvagn sist vi träffades och nu blivit en riktig snygging! Vad månne bliva av dessa chamörer?

4 Comments:

Anonymous Filifjonkan said...

Hej Ingrid. Ja så är denna vecka förbi oss med tiden rusar ifrån en numera. Men trevligt att gå bort och träffa bekanta är det och är det småcharmtroll med så förhöjer det ju stämningen. Små Emil skriver du förstår precis.. de kan om de vill,,och vill väldigt mycket ibland i förmiddags var det en liten som ville vad hans mamma inte ville uppe på bensinmacken,,då lägger man sig på golvet och sparkar helt resolut..skrattar Luttrad moder släpar ut barnet till fadern i bilen så blev det tyst. Hon kom tillbaks högröd stackarn..så sa en i personalen du vet det blir bättre när de blir lite större,,,hon tackade för trösten..så kan det också vara.
Hur som helst ha en trevlig helg

3:17 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Sommartiden går alldeles för fort! Som tur var så var gossarna på ett strålande humör hela tiden. Riktiga charmtroll.
Hoppas att du får en skön, avkopplande helg.

4:15 em  
Anonymous annebelle said...

Har för mig att du är en medbeundrare av Bob Dylan. Har du lyssnat på Bryan Ferrys Dylanesque? Mycket bra, tycker jag.

11:51 em  
Blogger Ingrid E said...

Annebelle! Visst är jag beundrare (milt sagt) av Dylan. Såg o hörde det mesta Ferrys av Dylanesque på TV. Letade efter skivan i affären men de hade den inte. Gillar Bryan Ferry så jag tänkte se efter om den kunde vara något för min samling.

2:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home