Mat som konstverk
Nyår var jag på Gran Canaria. Firade på restaurang Qué tal i Anfi del mar.
Det var en helt fantastiskt upplevelse. Vilken middag! 8 rätter, alla jättegoda.
Upplagda så här vackert på porslin som gjorde att de verkligen såg ut som konstverk. Detta är: "Flower of truffle marinated scallops and caviar". Mums!
Efter nyårsslaget fick vi se ett fantastiskt fyrverkeri. Arrangörerna har ett år vunnit VM i fyrverkeri på vattenfestivalen i Stockholm. En väldigt bra slut på 2006 och början på 2007.
Det var en helt fantastiskt upplevelse. Vilken middag! 8 rätter, alla jättegoda.
Upplagda så här vackert på porslin som gjorde att de verkligen såg ut som konstverk. Detta är: "Flower of truffle marinated scallops and caviar". Mums!
Efter nyårsslaget fick vi se ett fantastiskt fyrverkeri. Arrangörerna har ett år vunnit VM i fyrverkeri på vattenfestivalen i Stockholm. En väldigt bra slut på 2006 och början på 2007.
2 Comments:
Ååååå, jag älskar matkonst och fyrverkerier!
Då är detta något för dig! Nu vet du vart du skall resa nästa nyår!:-)
Skicka en kommentar
<< Home