Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

söndag, februari 10, 2008

Parneviks Gubbröra

Igår blev jag bjuden av min bror till Maximteatern och Bosse Parnevik Det är efter 50 år på scenen dags för den sista föreställningen, en tillbakablick på en fantastisk karriär. I mars fyller han 70 år.
Han bjuder i sin show frikostligt på sina gubbar i en härlig röra. Det blir många skratt. Varma skratt. Just den typ av skratt som jag gillar. Den goda stämningen märktes mycket väl efteråt också för alla gick därifrån med ett leende på läpparna. Showen har blivit en succe och har förlängts mars månad. Har du möjlighet att gå och se den så gör det!
Och förresten även här är Robert Gustafsson med, som en mycket bra Carl Bildt!

6 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid,Åh så roligt härligt Parnevik den gode mannen fyller han 70 år vart tar tiden vägen? Minns så väl sen förr man såg hans grejor och gubbar rolig var han då och är tydligen fotfarande önskar man kunnat se den men men ibland å blir det inte som man vill..Med lite tur så tar tv o spelar in den kanske- Skall titta på hemsidan du visar tack tack toppensnällt

5:12 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Ack ja, åren de går. Gubbar kommer och går men Parnevik ger dem evigt liv. Han är otroligt skicklig och använder sig gärna av ny teknik för att visa upp sina gubbar. Fantastiskt fina masker, ibland undrar man om det är originalet eller Parnevik som visas.
Hoppas att du hittar lite kul på hemsidan.

5:30 em  
Blogger Hannele på Hisingen said...

oj, är Parnevik så gammal...

10:20 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Åren har varit vänliga mot honom, inte ser han ut som snart 70.

11:07 em  
Blogger Filifjonkan 1 said...

Ingrid; Ja det var en trevlig sida skickade den till 3 av mina väninnor med fanns lite att kika på och ja han är så himlars duktigt,,

3:43 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Så kul, trevligt att kunna sprida roliga saker och det glädjer också Parnevik som gör reklam för sin hemsida i showen.

4:05 em  

Skicka en kommentar

<< Home