Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

lördag, mars 01, 2008

Välkommen Cattis

1:a mars och byte på den viktiga posten som finanslandstingsråd i Stockholms län. Chris Heister har avrest för att bli landshövding för Västerbotten. Nytt finanslandstingsråd är Catharina Elmsäter Svärd, Södertälje. Välkommen Cattis!
Du kommer till ett landsting som numera går med plus. Bokslutet för 2007 blev klart igår och det visar att Stockholms landsting går med över 1 miljard i överskott. En fantastiskt omsvängning från socialdemokraternas efterlämnade förlustlandsting. Det är ett noggrant och målmedvetet arbete för sunda finanser som nu visar resultat. "Under 2007 ökade både antalet läkarbesök och kollektivresenärer, liksom löner och priser. Ändå visar landstingskoncernen ett positivt resultat på 1 008 miljoner kronor. Det beror främst på ökade skatteintäkter." skriver landstinget
Dessutom har skatten kunnat sänkas och nu kan vi hoppas på fler skattesänkningar.

Från min arbetsplats inom landstinget kan jag rapportera om större arbetsglädje, nöjdare patienter och att desssutom har vi blivit fler händer som arbetar. Framtiden ser ljus ut för Stockholms landsting som kan fortsätta satsa på en tillgänglig i vård av hög kvalitet.

2 Comments:

Blogger Hanneles paradis said...

Finlandstingsråd, läste jag :)

8:25 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Inte riktigt men kanske lite för vi har många finländare i Stocholms landsting och många konferenser är i Finland.

10:40 fm  

Skicka en kommentar

<< Home