Min bilder
Namn:
Plats: Danderyd, Stockholms län, Sweden

onsdag, december 19, 2007

Julklart!

Här är en som är beredd på att fira jul. Igår inhandlades de sista julklapparna (ger knappt några, vi har avskaffat julpaket till vuxna). Eftersom jag inte har något julfirande hemma utan är hos andra så har jag inget julstök i köket.
Igår besökte jag den sista(?) julmarknaden. Det var dags för ett snabbt besök i Gamla Stan. Då passar jag på att besöka Stadsmissionen och titta på deras fina julkrubba.
Ute är några minusgrader med ett vitt frosttäcke. Inne går spelaren med julmusik. Julstämningen har infunnit sig!

4 Comments:

Blogger Filifjonkan 1 said...

Hej Ingrid, Tänk att den julmarknaden håller på ännu, När mina barn var små så besökte vi den lika roligt var gång var det då. Glögg och pepparkakor fanns det då att äta och mycket hemslöjd och skinkor att köpa,
Ja det var mysigt men då spelade de dragspel där tomtegubbarna var det, Jaha statsmissionen har de kvar sin julkrubba än idag! Roligt, Men så skönt att du slipper klena ner köket trevligt att vara bortbjuden med,

5:48 em  
Blogger Ingrid E said...

Filifjonkan! Många har traditioner men Gamla Stans julmarknad. Köper tomtar, hemlagad julgott till bordet varje år där. Ingen dragspelsmusik igår. Stadsmissionens julkrubba, det är något speciellt med den. Mysigt med jultraditioner som håller.

5:56 em  
Blogger Hannele said...

Visst är det kul att flanera på julmarknader,jag har inte varit speciellt stressad i år, vi får se, vad vi gör till helgen, ikväll handlar vi mat i alla fall.

4:01 em  
Blogger Ingrid E said...

Hannele! Visst är julmarknader mysiga speciellt de med lite egna varor. Gamla Stans är en verklig tradition.

4:13 em  

Skicka en kommentar

<< Home